Referencer

Stine & David

Stine & David

Vi brugte Lennard/Lcfo2 som fotograf ved vores bryllup, og vi har fået de mest fantastiske billeder fra vores store dag.

Smukke portrætter, skønne stemningsbilleder og dejlige billeder af alle vores gæster.

Det er vigtigt med gode og skarpe billeder fra så vigtig en begivenhed i ens liv og de skal tages af en dygtig fotograf.

Kh Stine & David


Dorte & Gert

Dorte & Gert

Tusind tak for hurtig tiltrædelse ved vort bryllup.. Du har taget nogle kanongode billeder som vi kan gemme fra vores store dag. Du har formået, at finde sjælen i os på billederne og det har været svært, at vælge de bedste 😊
Tusind tak for du gjorde vores dag til et dejligt minde😊

Med venlig hilsner

Dorte & Gert


Michala og Nicki

Michala og Nicki

Vi brugte Lennard som fotograf til vores bryllup og det har vi bestemt ikke fortrudt.
Lennard var yderst kreativ og havde nogle rigtig gode ideer til billederne. Derudover lyttede han også til hvad vi havde af ideer på dagen. Det resulterede i, at vi fik de flotteste, mest kreative og sjove billeder. Der var ikke det der ikke kunne lade sig gøre. Vi prøvede en masse forskellige ting. Enten blev det rigtig godt eller også fandt vi på noget andet. Der var absolut ingen ting, at sætte en finger på og det er bestemt ikke sidste gang vi bruger Lennard.

Michala og Nicki


Kristine Johnsen

Kristine Johnsen

Første gang jeg prøvede, at stå foran et kamara var med min egen familie for, at få taget nogle familie billeder. Jeg fik en anbefaling af en veninde om lcfo2. Jeg tog så skridtet og skrev til ham, vi fik hurtigt en aftale i hus, jeg var ekstrem nervøs, men fotografen Lennard var enorm dygtig og professionel, fik en til at grine og man følte sig HURTIGT godt tilpas. Vi fik nogle fantastiske familie billeder, og en god oplevelse.

Derfor besluttede jeg mig for, at jeg skal da selv skulle have taget nogle model billedet for, at prøve det af, og self skulle det være hos lcfo2 igen.
Han er professionel, dygtig, en spasmager og ikke mindst en rigtig sød mand.

Stor anbefaling herfra, intet du/I vil fortryde.

Kristine Johnsen.


Stefan,Laura & Heidi

Stefan,Laura & Heidi

Vi er utrolig glade for vores billeder af vores lille guldklump. De er bare blevet så gode!!
Vi vil også takke dig for din store upålagte tålmodighed og rummelighed.
Her mener jeg de timer du satte af til Laura, så der ikke var stressende momenter. Vi følte os velkomne, og følte vi fik alt den tid vi sku bruge, for også at dække hendes behov ift. at give hende mad, blive skiftet og ikke mindst give hende den ro hun havde brug for imellem billederne.
Vi vil også lige sige:
Fedt du fortolkede vores ønsker.
Hvis vi får brug for en fotograf igen kommer vi helt sikkert igen.

Stefan,Laura & Heidi


Michala og Nicki

Michala og Nicki

Jeg var en af de heldige der vandt et photoshoot hos Lennard. Billederne skulle tages af min kæreste og jeg, så vi havde nogle billeder vi kunne bruge til vores bryllups invitationer.

Der var ingen af os der havde prøvet et photoshoot før, så vi var ret spændte på hvordan det egentlig ville være.

Lennard var helt igennem professionel og super dygtig. Vi havde det rigtig sjovt og det hele var dejligt afslappende.

Vi er så glade for billederne og hele oplevelsen, at vi har valgt Lennard som fotograf til vores bryllup

Michala og Nicki


Maya, Mathias og Isadora

Maya, Mathias og Isadora

Jeg vil med stor glæde anbefale LCFO2. Vi havde æren af, at møde en yderst kompetent og professionel fotograf, som forstår, at gøre en foto session til en oplevelse. Det at man også får ideer til billeder af selve fotografen gør, at man får det man kommer efter – dette resulterede også i et godt samarbejde mellem model og fotograf. Kvaliteten er kanon og humøret i top så snart man træder ind af døren, en entusiasme som andre fotografer kunne lære noget af.

Maya, Mathias og Isadora


Camilla Ernst

Camilla Ernst

Min oplevelse hos Lennard var over alt forventning! Jeg kommer som helt ny, har aldrig set Lennard før og er derfor lidt genert og nysgerrig omkring det her fotografering og hvor det vil føre hen.

Vi tog det hele meget stille og roligt og endte ud i latter og sjov som førte til nogle super fede billeder!

Så jeg kan kun anbefale Lennard hvis man ønsker at få taget billeder. Det er rigtigt sjovt!

Camilla Ernst


Mathilde

Mathilde

Første gang jeg stod foran kameraet, var hos LCFO2. Med stor nervøsitet, fik jeg hjælp af Lennard allerede fra starten. Det var en god oplevelse hele vejen igennem – der var virkelig styr på tingene. Han var kreativ, sjov og virkede professionel, på samme tid. Jeg har, udover det, kun positive ting, at sige om resultatet. Helt klart anbefalelsesværdig.

Mathilde


Catrine

Catrine

Jeg vil klart anbefale andre, at blive fotograferet hos Lennard , han er rigtig god, at arbejde sammen med og man føler sig rigtig tryg ved det er ham som tager billederne. Han står altid klar med en eller anden ide man skal prøve. Han vil sørge for, at få de bedste billeder af dig.

Catrine

Alle fotoopgaver løses | Ring på 25 97 61 51

Studio-adresse

Rugvænget 21 – O, 1th
2630 Taastrup


LCFO2
Søndertoften 180
2630 Taastrup

T: 25976151

CVR: 38401769

Følg mig

Find vej

×

Menu

Ring op

Skriv

Interesseret?

Vil du have et tilbud eller bare vide mere, så udfyld formularen eller ring på 25 97 61 51


Find vej