Portrætfotograf København:
Vejen til suveræne portrætter

 

Er du på jagt efter en god portrætfotograf i København? Og skal det være en fotograf, der har sans for detaljen og blik for det gode billede?

Så er der mange gode grunde til at vælge LCFO2.

LCFO2 er en portrætfotograf i København, hvor du altid er velkommen, hvis du skal have taget et professionelt portrætfotografi. På baggrund af min uddannelse som Key Point Photographer, er jeg som fotograf det oplagte valg for dig, som vægter kvalitet og æstetik højt.

Jeg arbejder med alle opgaver inden for portrætfotografering i København og omegn. Ligeledes er du altid velkommen til at kontakte mig – uanset formålet med dine fotos. Jeg kan tage alt fra professionelle portrætfotografier til dit CV over sjove og unikke billeder af dine børn til personlige fotos af dig, som indfanger og afspeljer lige netop din personlighed.

Jeg har arbejdet med mange forskellige kunder igennem årene, og med min store erfaring og dedikation for at imødekomme lige præcis dine ønsker er jeg det oplagte valg, når du skal bruge en kvalificeret portrætfotograf et sted i København – eller et helt andet sted på Sjælland.

 

LCFO2 – din portrætfotograf i København

Et portrætbillede er et fotografi, der har det enkelte menneske i centrum. Det er et fotografi, der ikke bare fremhæver de unikke træk ved personens udseende – men formår at fremhæve den unikke personlighed ved den fotograferede person.
Portrætgenren kan umiddelbart lyde nemt. Men hvis du har et ønske om at få taget et portrætfotografi, der for alvor gengiver din unikke udstråling, er det yderst fordelagtigt for dig at vælge en dygtig portrætfotograf i København. En fotograf som ved, hvad der skal til, og som besidder en lang række tekniske færdigheder, der sikrer, at billedet bliver taget fra netop de vinkler, som passer særligt godt til dig og din person.

Vi har alle vores egen personlige holdning, når det kommer til stil og udtryk. Derfor er det afgørende, at du samarbejder med en fotograf, som kan hjælpe dig med at sætte lige netop det særpræg, du ønsker. Som erfaren portrætfotograf i København lægger jeg vægt på at få indsigt i din stil og dit formål med billedet således, at du får et resultat, du bliver glad for – i lang tid!

For at få taget et godt portræt er det desuden essentielt, at du føler dig godt tilpas, når du skal have taget billeder. På denne baggrund gør jeg altid en ekstra indsats for at skabe en afslappet stemning, som gør, at du tør at være dig selv. Det viser sig nemlig positivt på dit portrætfotografi!

Flere af mine tidligere kunder har ikke før været vant til at skulle posere foran et kamera. Men med udgangspunkt i tålmodighed og grundig instruktion har jeg i fællesskab med dem formået at skabe fotografier, som er både professionelle og personlige i deres udtryk. Fotografier som de stadigvæk hiver frem fra boghylden og viser til deres omgangskreds.

 

Lad personligheden skinne igennem i dit portræt

Et portrætfotografi er en enestående metode til at vise, hvem du er. Det er et meget personligt fotografi, hvor linsen kun stiller skarpt på dig. Portrætfotografier kan dog have mange formål. Som portrætfotograf i København holder jeg meget af at blive fagligt udfordret af nye interessante ønsker til et portrætfotografi. Derfor er jeg også meget lydhør over for mine kunders ønsker til deres portræt – og i hvilken sammenhæng portrættet skal benyttes.

Hvis du er på udkig efter en portrætfotograf i København eller resten af Sjælland, er du altid velkommen til at kontakte mig. Jeg ser frem til at høre om dine ideer, og jeg kommer gerne med mine egne kreative input, hvis du ønsker inspiration. Jeg har mange forskellige opgaver som portrætfotograf for kunder i København på CV’et, og samspillet mellem min erfaring og dine ønsker skal med sikkerhed kaste tilfredsstillende resultater af sig.

I fællesskab kan vi finde frem til lokation, udtryk og vinkel til dit portrætfotografi, så du får et billede, der viser, hvem du er i samspil med, hvordan du gerne vil opfattes.

 

Få taget dit næste portrætfotografi i København hos LCFO2

Drømmer du om et skarpt og personligt portræt, du stolt kan vise frem, tager jeg som portrætfotograf i København med glæde dit næste billede. Du bestemmer selv, om vi skal arbejde i mit fotostudie i Taastrup, eller om du vil have taget dine portrætfotografier et andet sted i København på en valgfri lokation. Sammen finder vi tid og sted til dit næste portræt!

Jeg giver gerne et uforpligtende tilbud på dine portrætbilleder. Det eneste, det kræver er, at du tager kontakt til LCFO2 – enten telefonisk på telefonnummer 70 88 54 82 eller pr. mail på kontakt@lcfo2.dk. Du er naturligvis også velkommen til at rette henvendelse via kontaktformularen her på hjemmesiden.

Du kan gå på opdagelse i mit galleri, hvis du er interesseret i at se et udvalg af billeder og portrætfotografier, jeg har taget for kunder i København og det øvrige Sjælland, eller hvis du ønsker inspiration til dine egne billeder.

 

Læs vores anmeldelser på Facebook

LCFO2 har 5 ud af 5 stjerner baseret på 8 anmeldelser på Facebook.

 

Se flere portrætter i Galleriet

Portrætfotograf københavn

 

Find vej til mit fotostudie i Taastrup

Få taget dit næste portræt hos LCFO2

Drømmer du om et skarpt og personligt portræt, du stolt kan vise frem, tager jeg som portrætfotograf i København med glæde dit næste billede.

Det eneste, det kræver er, at du tager kontakt til LCFO2 enten telefonisk på telefonnummer 25 97 61 51 eller pr. mail på kontakt@lcfo2.dk.

Du er naturligvis også velkommen til at rette henvendelse via kontaktformularen på hjemmesiden.

Sammen finder vi tid og sted til dit næste portræt!

  • Kamera4
  • Kamera3
  • Kamera1
  • Kamera
Alle fotoopgaver løses | Ring på 25 97 61 51

Studio-adresse

Rugvænget 21 – O, 1th
2630 Taastrup


LCFO2
Søndertoften 180
2630 Taastrup

T: 25976151

CVR: 38401769

Følg mig

Find vej

×

Menu

Ring op

Skriv

Interesseret?

Vil du have et tilbud eller bare vide mere, så udfyld formularen eller ring på 25 97 61 51


Find vej