Vær model for en dag med et professionelt fotoshoot

Måske går du med en lille drøm i maven om at prøve kræfter som fotomodel – men er måske også i tvivl om, hvor du skal starte. Fortvivl ej. I mit virke som fotograf har jeg hjulpet mange kunder uden erfaring som modeller med at tage professionelle billeder. I følgende indlæg går jeg lidt i dybden med min rolle som fotograf under et photoshoot.

Som fotograf skal jeg hjælpe dig til at slappe af

Som fotograf er det mit ansvar at få dine billeder til at tage sig så godt ud som overhovedet muligt. Men selvom jeg mestrer en lang række fototekniske værktøjer, er det lige så vigtigt, at jeg kan instruere dig og få dig til at føle dig godt tilpas. Hvis du aldrig har prøvet at posere foran et kamera i forbindelse med et professionelt photoshoot før, vil du højst sandsynligt have svært ved at slappe af.

Derfor vil jeg selvfølgelig gerne gøre alt for, at du er tryg i situationen. For jo mere du hviler i dig selv, desto bedre bliver resultaterne. Et modelbillede handler i høj grad om dig og din personlighed. Derfor er det vigtigt, at du føler dig tilpas foran kameralinsen. På den måde kommer din person mere til udtryk på det færdige foto.

Som fotograf skal jeg inspirere

Hvis du kontakter mig for at få taget professionelle modelbilleder, har du sikkert en idé om formålet med fotografierne. Og du har sikkert gjort dig nogle tanker om, hvordan billederne skal tage sig ud.

Men idéerne er måske ikke udformet helt klart. Som erfaren portræt- og modelfotograf har jeg forudsætningerne for at komme med forslag og inspiration, der giver dine billeder det helt rette kreative output og tager dem til det næste niveau. 

Vil du være model for en dag?

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte mig, hvis du selv vil prøve dine talenter som model af i et professionelt fotostudie.

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, kan du kontakte Lennard Christiansen, ejer af LCFO2, på tlf. 70 87 08 27 eller ved at benytte kontaktformularen her på hjemmesiden.

Alle fotoopgaver løses | Ring på 25 97 61 51

Studio-adresse

Rugvænget 21 – O, 1th
2630 Taastrup


LCFO2
Søndertoften 180
2630 Taastrup

T: 25976151

CVR: 38401769

Følg mig

Find vej

×

Menu

Ring op

Skriv

Interesseret?

Vil du have et tilbud eller bare vide mere, så udfyld formularen eller ring på 25 97 61 51


Find vej