Søger du en fotograf til dit bryllup i København?

Den dag, hvor du og dit livs store kærlighed siger ja til hinanden, skal selvfølgelig foreviges i form af flotte og professionelle billeder. I kan vælge at lade et familiemedlem eller en anden tage sig af fotograferingen – eller I kan tage det sikre valg og overlade det store ansvar til en professionel. I det følgende indlæg forklarer jeg lidt om fordelene ved at vælge en erfaren bryllupsfotograf som LCFO2.

I er sikret flottere resultater

Enhver kan trykke på en udløser. Men langt fra alle har den rette fototekniske viden til at sikre, at billederne bliver æstetisk smukke, og at stemningen bliver indfanget på bedste vis. Derfor er der også god grund til at samarbejde med en erfaren fotograf, som mestrer fotograferingens kunst, og som samtidig kan være med til at inspirere til eventuelle lokationer.

I kan selv være med til at bestemme resultatet

Som professionel bryllupsfotograf er det ikke kun mit arbejde at knipse billeder. Faktisk er det min fornemmeste opgave at sætte et unikt særpræg på billederne, som afspejler jer som par. Derfor vil jeg også altid tage mig god tid til at lytte til jeres ønsker inden bryllupsdagen. Dermed er I selv med til at præge det endelige udfald, og et resultat I bliver glade for. 

I får foreviget hvert eneste øjeblik

Når I bruger en professionel fotograf, behøver I ikke at spekulere på, om nogle af jeres dyrebare øjeblikke går i glemslen. Jeg sørger nemlig for at få alle de bedste øjeblikke indfanget, så I altid vil kunne huske jeres specielle dag.

I er altid velkomne til at tage kontakt til mig, hvis I vil høre mere om, hvordan jeg kan skildre jeres bryllupsdag i  form af smukke og professionelle billeder. Jeg har mange års erfaring som bryllupsfotograf, og jeg vil gøre mit yderste for at hjælpe jer med at skabe minder for livet.

I kan koncentrere jer om gæsterne

En fordelene ved at hyre en professionel fotograf er, at jeg agerer ‘fluen på væggen’. I stedet for at bede en ven eller et familiemedlem om hjælp er min eneste rolle under jeres begivenhed at forevige jeres bryllup. Af den grund kan både jeres venner, familiemedlemmer og jer selv koncentrere jer om at fejre kærlighedens – mens jeg arbejder bag kameralinsen.

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, kan du kontakte Lennard Christiansen, ejer af LCFO2, på tlf. 70 87 08 27 eller ved at benytte kontaktformularen her på hjemmesiden.

Alle fotoopgaver løses | Ring på 25 97 61 51

Studio-adresse

Rugvænget 21 – O, 1th
2630 Taastrup


LCFO2
Søndertoften 180
2630 Taastrup

T: 25976151

CVR: 38401769

Følg mig

Find vej

×

Menu

Ring op

Skriv

Interesseret?

Vil du have et tilbud eller bare vide mere, så udfyld formularen eller ring på 25 97 61 51


Find vej