Hvad koster en fotograf til et bryllup?

Et bryllup tærer på budgettet, og som brudepar vil I have et utal af udgifter til mad og drikke, leje af lokaler og brudekjole. Samtidig vil I sikkert også gerne have foreviget den store dag i form af flotte bryllupsbilleder. Men sådan noget koster jo også penge. Men hvor mange? Og hvad går pengene egentligt til?

Det koster det

Prisen afhænger først og fremmest af arbejdstiden. Det er klart, at det koster mere, hvis I både ønsker portrætbilleder på en udvalgt lokation og billeder af alle øjeblikke – lige fra de første gæster ankommer, under vielsen og til bryllupskagen bliver skåret for. Prisen bliver derimod lavere, hvis I kun ønsker at dokumentere selve vielsen.

I mit arbejde som bryllupsfotograf har jeg valgt at lade mine kunder afgøre omfanget af mine services. Det betyder, at det kan koste alt i mellem 4.500,- kr. og 8.500,- kr. at benytte mig som fotograf til jeres store dag.

Hvad går pengene til?

Det kræver meget arbejde at tage flotte billeder. Først og fremmest tager selve fotograferingen lang tid. Men der følger også alt det arbejde med, som I ikke ser.

Efter at billederne er i kassen, skal de sorteres, så kun de bedste snapshots står tilbage. Når sorteringen er slut, skal billederne redigeres, så de får den sidste prik over i’et. Kontrast, skarphed og farver skal justeres, og måske skal der også retoucheres en smule, så I tager jer ud fra jeres bedste side. Og de flotte resultater skal da selvfølgelig også leveres i et klassisk bryllupsalbum – hvis det er jeres ønske.

Hvad skal jeres bryllupsbilleder koste?

Som nævnt bestemmer dig og din kommende brud eller gom selv omfanget at mit arbejde som bryllupsfotograf og prisen kan derfor variere en del. Hvis I vil have et mere præcis bud på, hvad jeres bryllupsbilleder samt efterfølgende redigering kommer til at koste, er I altid velkomne til at kontakte mig.

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, kan du kontakte Lennard Christiansen, ejer af LCFO2, på tlf. 70 87 08 27 eller ved at benytte kontaktformularen her på hjemmesiden.

Alle fotoopgaver løses | Ring på 25 97 61 51

Studio-adresse

Rugvænget 21 – O, 1th
2630 Taastrup


LCFO2
Søndertoften 180
2630 Taastrup

T: 25976151

CVR: 38401769

Følg mig

Find vej

×

Menu

Ring op

Skriv

Interesseret?

Vil du have et tilbud eller bare vide mere, så udfyld formularen eller ring på 25 97 61 51


Find vej